January 21, 2019

Vi snackar bilar

Kunskap

De flesta vet nog inte  att med rätt kunskap så kan man ta hand om  bilbatteriet  så att det inte blir dåligt så snabbt. Det är inte så roligt att  stå där med bilen helt stilla på grund av att bilbatteriet har dött. Vi kommer att ge dig lite nyttig kunskap om hur du tar hand om ditt bilbatteri på bästa sätt.

Ibland kan det vara så enkelt att du bara behöver byta bilbatteri, men ibland det kan det vara så jäkligt att du behöver byta ut det. När du byter ut det så kan du tjäna lite pengar på kuppen genom att skrota ditt bilbatteri hos en skrothandlare. Skrot och Metall Tomelilla tar hand om ditt bilbatteri och du kan även få ersättning för det.

 

Vad kostar ett batteri?

Priserna kan variera beroende på vart du köper och vilket märke du är ute efter. Men om du lämnar in ditt gamla så kan du kolla om dem har något begagnat på lager då kan du få ett ganska billigt.
Sen har ju dem större kedjorna bilbatteri till rimliga priser. Priset kan vara lite lurigt ibland för man ska kolla vad det är för batteri man får för pengarna.
Klarar den kalla vintrar?
Hur är urladdningstiden på batteriet?
Finns lite olika parametrar man ska tänka på innan man tar ett beslut.
Man är ju ute efter ett livslångt batteri.

 

 

Batteri , Bilar